Nemovitosti

Celkem 24 fotografií, zobrazit všechny
Prodejce:
realitní makléř: Zdeňka Plachá
Zdeňka Plachá
telefon: +420774919434
info@realityplachy.cz

Máte dotazy? Nezávazně nás kontaktujte:

* Vaše jméno
* Váš email
* Telefon
* Váš vzkaz
 
  Odesláním dotazu zároveň souhlasíte se zpracováním osobních údajů

Prodej nového rodinného domu 5+1 v Novosedlech u Mikulova

Cena:
8.500.000 ,-
Popis nemovitosti:

Představujeme vám nový rodinný dům 5+1, s velkým pozemkem. Dům je velmi dobře řešený pro příjemné bydlení i větší rodiny s dětmi. Stavba je dostatečně daleko od místní komunikace a od sousedů, aby majitelé měli soukromí. Přes zádveří vstoupíme do prostorné haly s dřevěným schodištěm, vedoucím do patra. V přízemí se nalézá koupelna se sprchovým koutem a toaletou, ve které je místo na pračku, případně i na sušičku. Vedle koupelny se nachází ložnice s oknem obráceným na západní stranu a menší úklidová místnost. Z haly projdeme do velkého, slunného obývacího pokoje s jídelním koutem a otevřenou kuchyní, vybavenou stylovou kuchyňskou linkou. Okna v celém domě jsou dřevěná. Dům je vytápěný výkonnými krbovými kamny s výměníkem a radiátory. Velké, na jih obrácené, francouzské okno vedoucí z obývacího pokoje na zahradu, je stíněno širokou, krytou terasou s cihelnou dlažbou.
V patře jsou tři neprůchozí, prostorné pokoje. Jeden z nich má vlastní malou terasu situovanou na východní stranu. Je zde také velká koupelna s umyvadlem a vanou. V patře je ještě potřeba dodělat pokládku podlahové krytiny a instalovat dveřní zárubně.
Samostatně stojící dům, postavený ve venkovském stylu, je obklopený rozlehlým pozemkem. Na zahradě v blízkosti terasy je nový bazén. V oddělené části pozemku chovají majitelé domácí zvířata. Dům je napojený na obecní vodovod a kanalizaci. Je postavený na okraji obce, v blízkosti chráněného přírodního území. Je zde krásná příroda lužních lesů v okolí řeky Dyje.
Novosedly jsou vinařská obec s množstvím malých i větších soukromých sklípků. Ves je obklopená vinicemi. Ve vzdálenost tří kilometrů je přechod do Rakouska pro auta, cyklisty i pěší.

V obci Novosedly jsou obchody s potravinami, zahradnickými a vinařskými potřebami, lékař, základní škola a školka. Další lékaři jsou v nedaleké obci Drnholec a v Mikulově.
Je to obec, která se stará o své občany a ve které se udržují místní tradice.
Financování zajistíme !


Typ nemovitosti:
Dům, vila
Číslo nemovitosti:
2280
Typ domu:
Rodinný dům
Operace:
Prodej
Adresa:
Novosedly
Plocha pozemku:
1548 m2
Plocha zastavěná:
146 m2
Plocha podlahová:
220 m2
Plocha terasy:
35 m2
Výška stropu:
255 cm
Stav objektu:
Novostavba
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Klidná část obce
Komunikace:
Asfaltová
Konstrukce popis:
cihlový dům s klasickou sedlovou trámovou střechou
Výbava - popis:
bazén venkovní, terasa, , kůlna na nářadí
Vydaný certifikát:
D - Méně úsporná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
48° 50' 13.344"N, 16° 29' 33.839"E