Nemovitosti

Celkem 3 fotografií, zobrazit všechny
Prodejce:
realitní makléř: Zdeňka Plachá
Zdeňka Plachá
telefon: +420774919434
info@realityplachy.cz

Máte dotazy? Nezávazně nás kontaktujte:

* Vaše jméno
* Váš email
* Telefon
* Váš vzkaz
 
  Odesláním dotazu zároveň souhlasíte se zpracováním osobních údajů

Prodej luxusního bytu s balkonem ve Znojmě

Cena:
cena v RK+ provize RK
Popis nemovitosti:

Luxusní světlý byt 2+1 s balkonem, nabízí klidné bydlení v blízkosti centra Znojma. Byt tvoří prostorný a světlý obývací pokoj, krásná ložnice s velkou koupelnou a plně vybavená kuchyň . Z obývacího pokoje je vstup na příjemný, zastíněný balkon s výhledem do zeleně klidného vnitrobloku. V ložnici jsou k dispozici vestavěné skříně, které poskytují dostatek úložného prostoru. Byt se nachází ve 2. NP v klidné zadní části bytového domu. Byt prošel v roce 2019 kompletní rekonstrukcí do vysokého standardu. Parkování je možné před domem a nebo v části vnitrobloku. V bytě je k dispozici kuchyně na míru se spotřebiči , nová kvalitní plovoucí podlaha, plastová okna s trojskly a sítěmi proti hmyzu, bezpečnostní vstupní dveře, koupelnové zařizovací předměty v nadstandartním provedení. Byt je kompletně zařízený designovým nábytkem, včetně luxusní postele. Nový majitel si může převzít klíče od bytu a okamžitě bydlet, bez náročného stěhování a zařizování.
Vytápění zajišťuje centrální kotelna. Bytový dům se nachází se nachází nedaleko centra města, vše je prakticky za rohem..Veškerá občanská vybavenost včetně škol, lékařských zařízení, restaurací, divadla a obchodů je k dispozici v okolí a pár minut pěšky. Dostupnost MHD je vynikající, zastávka je pouze několik desítek metrů od domu.
Prostorný a světlý byt v domě, který se nachází v docházkové vzdálenosti k historickému centru města, kke všem úřadům i památkám Znojma.. Tento byt je ideální jak pro jednoho, tak i pro mladý pár, a je také skvělou investicí k pronájmu.
Byt je připraven k okamžitému nastěhování dle dohody, bez nutnosti dalších investic do rekonstrukce či zařízení. Fotografie jsou ilustrační, rádi vám byt ukážeme osobně.

Využijte této příležitosti k prohlídce a objevte svůj nový domov v krásném historickém Znojmě..

Typ nemovitosti:
Byt
Číslo nemovitosti:
24003
Typ bytu:
2+1
Operace:
Prodej
Vlastnictví:
Osobní
Adresa:
Znojmo
Rooseveltova
K nastěhování od:
1.1.2025
Plocha podlahová:
65 m2
Plocha balkonu:
2 m2
Podlaží:
2. podlaží z 2 podlaží celkem
Stav objektu:
Dobrý
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Klidná část obce
Komunikace:
Asfaltová
Rok rekonstrukce:
2019
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
48° 51' 24.970"N, 16° 03' 36.996"E